Welkom bij TC Maliskamp

Overweegt u lid te worden van TCMalikamp?

Lees dan hier de verschillende mogelijkheden,
of klik meteen op de button.


Actueel

Oude tennisballen

Sinds begin September is het mogelijk om je oude tennisballen in te leveren in de speciaal daarvoor geplaatste tonnen in het paviljoen.
Deze ballen zullen worden hergebruikt via www.oudetennisballen.com

Voor iedere ingeleverde bal krijgt te club 7,5 cent voor de clubkas. Daarnaast worden de ballen gerecycled en hebben dus een tweede leven i.p.v. in het bos of de prullenbak.


Ook wordt via oudetennisballen.com een deel van de opbrengsten weer ingezet voor G-tennis.  Zo krijgt jou oude bal weer waarde en dragen je bij aan een betere, schonere wereld met kansen voor iedereen.Helpende handen gezocht!

Help mee met de clubkampioenschappen!


Voor het organiseren van de clubkampioenschappen zijn wij dringend op zoek naar versterking! Om dit toernooi te kunnen blijven houden op een manier zodat dit voor alle leden leuk is om mee te doen hebben wij meer mensen nodig.

De clubkampioenschappen worden gehouden van maandag 4 tot en met zondag 10 september 2017. In de avonden zal gespeeld worden vanaf ca. 18:00 uur en in het slotweekend vanaf ca. 10:00 uur. Bij het organiseren van het toernooi horen verschillende taken. Normaal gesproken worden deze taken verdeeld onder commissieleden en hoef je dus niet bij alles betrokken te zijn.

Wat houdt het bijvoorbeeld in?
Lees verder


Aanmelden traingingslessen bij TC Maliskamp!
Meld je hier aan

Laatste nieuws

 • 21
 • sep

Clubkampioenschappen 2017

Clubkampioenschappen
 
We kijken terug op een mooie week waarin van 4 tot 10 September de clubkampioenschappen hebben plaatsgevonden.
Het aantal deelnemers lag met een stuk hoger van voorgaande jaren, en daarmee kreeg de week een mooie invulling. Het weer was goed en de zon liet zich tijdens het finale weekend veelvuldig zien. Vrijdag stonden er zeker ook “bikkels” op de baan tijdens een flinke regenbui. 


Lees verder
 • 2
 • sep

Van de technische commissie

Er staat weer een drukke competitieperiode voor de deur!
•    In september start de externe najaarscompetitie waarin we met liefst 10 seniorenteams deel nemen op de vrijdag en de zaterdag. De captains zijn inmiddels geïnformeerd door competitieleider Christian Kok.
•    Daarnaast is het nog tot en met 2 september mogelijk om je in te schrijven voor de  externe wintercompetitie. Deze zal georganiseerd worden door Ute en Mike Schalkwijk.
Het inschrijfformulier is te vinden op de website.


Lees verder
 • 2
 • sep

Van het bestuur

Donderdag 17 augustus is JACQUELINE MULDER overleden.
We wisten dat ze ernstig ziek was. Haar overlijden kwam dus niet onverwacht. Vanaf 2007 was ze lid van TCM. Ze was actief in de Recreatiecommissie.
Jacqueline maakte gemakkelijk contact. Deed mee aan veel toernooien. Op 26 juni speelde ze tijdens ons open toernooi haar laatste wedstrijd.
Bij haar uitvaart op 23 augustus waren haar vrienden en vriendinnen van TCM aanwezig. We zullen haar missen.


Lees verder
 • 1
 • jul

Terugblik invitatietoernooi


Bestuurslid ELLEN VAN DIJK schrijft over het invitatietoernooi:

“  Op een snikhete 11 juni stond ik om 10.00 uur klaar om samen met mijn vader de eerste wedstrijd van het invitatietoernooi te spelen. En met mij nog 17 andere tennissers met hun dochter, buurvrouw, nicht of andere tennispartner.  Niet heel druk bezet dus maar wel heel gezellig.
En voor mij ook wel bijzonder om nog met mijn vader van 81 een tennistoernooi te spelen!  En daarbij heeft hij er ook nog eens voor gezorgd dat we de eerste prijs in onze poule wonnen!
Wie doet er volgend jaar ook mee?”


Lees verder
 • 1
 • jul

Van het bestuur
Onze oproep om in het kader van de RABOCLUBKASCAMPAGNE een stem uit te brengen op TC Maliskamp heeft 324,14 euro opgeleverd. We bedanken alle stemmers.

We hebben een nieuwe CV-KETEL en deze gaat zorgen voor een aangename temperatuur in ons paviljoen.

Op 16 september vindt vanaf 13.00 uur de COMMISSIEDAG plaats. Vrijwilligers en hun partner ontvangen daarvoor medio augustus een uitnodiging.


Lees verder
 • 2
 • jun

Van het bestuur


Het is druk op en langs onze banen. Er wordt heel wat afgezweet. En de komende tijd staat er veel op de eigen agenda. De voorzitter schrijft er over. Bij deze nogmaals een oproep om u in te schrijven voor de komende toernooien.

Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief