Welkom bij TC Maliskamp

welkom.gifU hebt belangstelling om lid te worden van onze tennisclub of hebt zich als lid
aangemeld?

Wij zetten een aantal zaken op een rijtje waarvan wij het van belang vinden dat u die kent. Klik hier voor verdere informatie 
 


Actueel

DAMES DUBBELDAG 20 september  2016

Thema dit iaar: Rock & Roll  tennis.

Beste meisjes,

We gaan dit jaar  terug in de tijd, nl.  Rock & Roll
We maken er weer een smashinq hit van! Uiteraard hopen en verwachten we wel dat jullie je in Rock & Roll stijl uitdossen.
Het inschrijfgeld bedraagt 15,- euro p.p., dit is inclusief koftie en lunch. Gelieve dit bedrag in een dichte envelop met naam op deze dag mee te brengen.
De dag begint om 9:00u en eindigt om  15:00u.

Uiterlijk 10 september moeten de inschrijfformulieren ingeleverd zijn.
Klik hier voor inschrijfformulier“De voorjaarscompetitie is weer afgelopen, najaarscompetitie ingeschreven en de wintercompetitie biedt zich weer aan vanaf nu kun je je weer inschrijven!
Je kan het inschrijfformulier downloaden van de website en deze volledig ingevuld mailen naar arien.weijgerse@canon.nl of jeroen_1516@hotmail.com
Aanmelden traingingslessen bij TC Maliskamp!
Meld je hier aan

Laatste nieuws

 • 11
 • jul

Clubkampioenschappen 2016

Clubkampioenschappen senioren TC Maliskamp 2016

Een van de vaste evenementen op de kalender van onze vereniging zijn natuurlijk de jaarlijkse clubkampioenschappen voor senioren. Dit evenement is voor 2016 vastgesteld van zaterdag 3 september tot en met zondag 11 september. Dit betekent dat we een maand voor ons open veteranen toernooi zitten (1 oktober tot en met 9 oktober), zodat er hiervoor ook al lekker geoefend kan worden door de wat ouderen onder ons, tijdens de clubkampioenschappen.

Lees verder
 • 4
 • jul

Toernooi commssiei

De opentoernooi commissie kan terug zien op een geslaagd vol open toernooi 2016.


Lees verder
 • 1
 • jul

Van het bestuur


Tijdens de vakantie is het paviljoen van 1 tot 4 augustus gesloten. Van 8 augustus t/m 2 september  zijn we open van 19.00 tot 23.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Het open toernooi is nog aan de gang. Er wordt gestreden tot op het scherpst van de snede. Tot de laatste dag zal het in sommige poules spannend zijn. De uitslagen staan op de website. We danken nu alvast degenen die ervoor zorgden dat het wederom een geslaagd evenement is.

Het senioreneendagstoernooi op 6 juni was wederom een succes. Onze dank gaat uit naar de organisatie voor en achter de schermen.

Tijdens het tennistoernooi op Autotron hebben penningmeester Henri Jan Staal en de voorzitter technische commissie Jeroen den Houter gesproken met de verenigingsondersteuner van de KNLTB.

Lees verder
 • 1
 • jul

Van de technische commissieDe voorbije maanden hebben velen van jullie weer deelgenomen aan de externe voorjaarscompetitie.
Deze is op zaterdag 4 juni traditioneel afgesloten met een BBQ georganiseerd door de culinaire commissie. Helaas zijn er dit jaar geen teams kampioen geworden.
Op de zaterdag is het drukker geweest dan ooit. Liefst 15 van onze 24 teams hebben op deze dag gespeeld!

Lees verder
 • 25
 • mei

Verrassingsweekend 2016Ook dit jaar is het Ouder-Kind Toernooi in combinatie met het verrassingsweekend plaatsgevonden. In het Pinksterweekend heeft een mooi aantal jeugdleden zowel op zaterdag als zondag meegedaan. De zaterdag stond in het teken van de wedstrijden tussen de verschillende ouder-kind teams. Er werden mooie partijen gespeeld waarbij de jeugd de 'senioren' soms het nakijken gaf. Aansluitend heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden en is aan alle deelnemers een medaille uitgereikt.
Als verrassing heeft er dit jaar een 'frietkot' de tennisbaan aangedaan. Na dat iedereen een patatje met een snack kon bestellen zijn er verschillende spelletjes gedaan.
Lees verder
 • 1
 • mei

Kicky Rikken stelt zich voor

Hallo tennisvrienden,

Daar ik nog maar kort bij deze club werkzaam ben als tennistrainster en nog niet ieder lid of een ieder die nauw betrokken is bij de club heb leren kennen, lijkt het me leuk om via deze nieuwsbrief iets over mezelf te vertellen zodat jullie een klein beetje een idee krijgen over wie ik ben.
Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief