Welkom bij TC Maliskamp

welkom.gifU hebt belangstelling om lid te worden van onze tennisclub of hebt zich als lid
aangemeld?

Wij zetten een aantal zaken op een rijtje waarvan wij het van belang vinden dat u die kent. Klik hier voor verdere informatie 
 


Actueel

MailingOTM2017.jpg


bespanactie_maart_2017_page0_1_.jpg


Aanmelden traingingslessen bij TC Maliskamp!
Meld je hier aan

Laatste nieuws

 • 2
 • apr

Van de technische commissie


Deze maand gaat de externe voorjaarscompetitie weer van start. Dit jaar doen er 27 seniorenteams mee, waarvan maar liefst 15 op de zaterdag. De indeling is al bekend bij de teamcaptains en zal ook spoedig op de website te vinden zijn. Namens de technische commissie wensen wij de teams veel plezier en succes!

Lees verder
 • 2
 • apr

Van de jeugcommissie
Dezer dagen heeft de jeugd voorrang op onze banen. Ons openjeugdtoernooi heeft veel kinderen naar TC Maliskamp gebracht.  Er werd fel gestreden om de ereplaatsen. Veel dank aan de organisatie!


Lees verder
 • 2
 • apr

Van de barcommissieZoals al eerder aangekondigd gaan we bij ons CASHLESS BETALEN invoeren. We starten hiermee per 1 mei en dit geldt voorlopig nog alleen voor de doordeweekse dagen, waarop er geen competitie is of toernooien zijn.
Na de zomer gaan we dit evalueren en bekijken of we met cashless betalen verder gaan.


Lees verder
 • 2
 • apr

Van het bestuur

Op de ALGEMENE LEDENVERGADERING van 13 maart is Philipp Stropnigg gekozen als voorzitter als opvolger van Henk Sylva, die 6 jaar aan het roer stond.
Verder werden de financiële stukken vastgesteld, werd kennisgenomen van het jaarverslag 2016 van bestuur en commissies. Groen licht kreeg het bestuursvoorstel om 40.000 euro te investeren in de aanschaf van ledverlichting.


Lees verder
 • 2
 • apr

Van de voorzitter


Deze week staan we even stil bij het onverwacht overlijden van ons gewaardeerd clublid Paul Langenberg. Vandaag is de uitvaart geweest met talrijke deelname vanuit onze vereniging. Het indrukwekkende aantal mensen dat kwam om afscheid te nemen getuigt ervan dat Paul niet alleen in onze club een actief en geliefd lid is geweest maar ook in vele andere kringen zeer gemist wordt.

Op 13 maart jl. ben ik tijdens de algemene ledenvergadering benoemd als nieuwe voorzitter van onze prachtige vereniging en mocht ik het stokje overnemen van mijn voorganger Henk Sylva. Via deze weg wil ik Henk ook namens het bestuur nog eens van harte voor zijn inzet en toewijding over de afgelopen 6 jaren danken.Lees verder
 • 14
 • maa

TENSLOTTE (van de nčt afgetreden voorzitter)

Tijdens de ALV op maandag 13 maart heb ik na 6 jaren voorzitterschap van die rol afscheid genomen. Dat was voor de ingewijden geen verrassing, want al bij mijn aantreden in 2011 heb ik direct aangegeven die functie maximaal 2 periodes van drie jaren te willen vervullen.
Ik kijk daar nu met veel genoegen op terug, want we hebben als bestuur veel kunnen bereiken en ik heb jullie over het “wel en wee”, ik heb het niet precies bijgehouden, maar in ongeveer 50 “Van de Voorzitters” verslag gedaan.Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief