Welkom bij TC Maliskamp

Contactadres:Postbus 131 5240 AC Rosmalen
Paviljoen: Jos de Letterlaan 12, 5248 NX Rosmalen
 
Overweegt u lid te worden van TCMaliskamp?
Lees dan hier de verschillende mogelijkheden,
of klik meteen op de button.

Vacatures Jeugdcommissie en Techniek

We zijn op zoek naar leden voor een van de volgende rollen binnen onze organisatie en willen je graag uitnodigen te kijken of er iets voor jou tussen zit:

Voorzitter en leden Jeugdcommissie

De termijn van Jeroen Meulendijks als voorzitter van de jeugdcommissie loopt af met de volgende ALV in maart. Daarom zijn we op zoek naar iemand die het stokje met frisse energie en ideeën van hem op korte termijn wil overnemen. Gezien het grote belang van de jeugdafdeling en jeugdactiviteiten is de versterking ervan een speerpunt voor onze club. Onder andere de verjonging van de wijk Maliskamp biedt ons daarvoor een kans waarop we willen inspelen.

Wil je niet gelijk in de rol van voorzitter meebouwen aan de jeugd van onze club dan kan dit ook in als lid van de jeugdcommissie.

Technisch Adviseur binnen de Paviljoencommissie

Martin Schut, onze ervaren technische man voor alles rondom het paviljoen is helaas uit gezondheidsredenen gedwongen zijn dossiers over te dragen. We vinden dit erg jammer maar begrijpen dat dit nu even zo moet. Daarom willen we graag een oproep plaatsen voor een vervanger voor Martin die als lid van de Paviljoencommissie zich over een aantal technische zaken gaat buigen voor het onderhoud van ons gebouw. Wat er gevraagd is, is vooral affiniteit met de materie en flexibiliteit om achter zaken aan te gaan, mocht er iets zijn. Daarnaast zijn er veel planbare zaken die eens om de zoveel tijden moeten worden uitgevoerd.


Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze rollen? Neem dan contact op met Philipp Stropnigg via mail voorzitter@tcmaliskamp.nl of bel 06 12960050.


Actueel

De veteranen van TCM zijn echte bikkels en laten zich  door Pluvius en andere weergoden niet van slag brengen. Er valt immers veel eer te behalen tijdens dit jaarlijkse Snerttoernooi, dat nu al voor de vierde keer wordt gehouden.
Om deze tennisfanaten enigszins tegemoet te komen is BMK Enjoy uitgenodigd om hen op deze gure  dag met vrolijke liedjes wat op te warmen.
Voor een volledig verslag klik hierDe inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2018 en de zomeravondcompetitie 2018 is inmiddels geopend!
Inschrijfformulieren en speeldata.

Met het formulier kan je zowel als individu en als team inschrijven. Bij een individuele inschrijving zal de technische commissie proberen om een geschikt team te vinden of samen te stellen
 
Meer informatie over de verschillende competitievormen kun je vinden door op een van onderstaande links te klikken:
•    Voorjaarscompetitie
•    8&9-competitie
•    Zomeravondcompetitie

Inschrijven is nog mogelijk tot en met zondag 10 december 2017. Voor de zomeravondcompetitie kan je nog tot 31 januari 2018 inschrijven.Oude tennisballen

Sinds begin September is het mogelijk om je oude tennisballen in te leveren in de speciaal daarvoor geplaatste tonnen in het paviljoen.
Deze ballen zullen worden hergebruikt via www.oudetennisballen.com

Voor iedere ingeleverde bal krijgt te club 7,5 cent voor de clubkas. Daarnaast worden de ballen gerecycled en hebben dus een tweede leven i.p.v. in het bos of de prullenbak.


Ook wordt via oudetennisballen.com een deel van de opbrengsten weer ingezet voor G-tennis.  Zo krijgt jou oude bal weer waarde en dragen je bij aan een betere, schonere wereld met kansen voor iedereen.


Laatste nieuws

 • 1
 • jan

van het bestuur

VAN HET BESTUUR

Het bestuur wenst u een gezond, voorspoedig en sportief nieuwjaar!
Laten we er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Tijdens de NIEUWJAARSRECEPTIE op 7 januari van 16.00 tot 18.00 uur is er gelegenheid om elkaar de beste wensen te doen toekomen maar ook een mooie kans om weer eens bij te praten onder het genot van een natje en een droogje. Het bestuur ziet er naar uit om u te ontmoeten. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar het woordje van de voorzitter. En verder is het de bedoeling om een team dat najaarskampioen geworden is, te huldigen.


Lees verder
 • 1
 • dec

Van het bestuur

VAN HET BESTUUR

Zoals u weet is de NIEUWJAARSRECEPTIE op 7 januari van 16.00 tot 18.00 uur.
U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar te ontmoeten, om te luisteren naar de voorzitter of om er gewoon even tussen uit te zijn.
De bedoeling is ook om een team dat najaarskampioen geworden is, te huldigen.

Lees verder
 • 1
 • dec

Van de barcommissie

VAN DE BARCOMMISSIE

Met ingang van 1 december stopt MIEP met haar werkzaamheden in ons tennispaviljoen. Namens alle leden: heel erg bedankt voor al het werk dat je hebt gedaan, we hebben dit ontzettend gewaardeerd.


Lees verder
 • 1
 • dec

Van de technische commissie

VAN DE TECHNISCHE COMMISSIE

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2018 en de zomeravondcompetitie 2018 is inmiddels geopend!
Op de website zijn de inschrijfformulieren, speeldata en meer informatie over de competities gepubliceerd.

Lees verder
 • 1
 • nov

Van het bestuur

Er is een nieuwe rubriek gestart, namelijk::
DE PEN VAN EEN VRIJWILLIGER.

Elke maand zal een van onze vrijwilligers zich nader aan ons voorstellen. Godelieve Pennings bijt het spits af.

Het heeft een hele tijd geduurd maar het opknappen van het MINIBAANTJE gaat nu eindelijk gebeuren.Lees verder
 • 1
 • okt

Van het bestuur

De COMMISSIEDAG ligt weer achter ons.
Dankzij de inzet van de culinaire commissie ontbrak het de aanwezige vrijwilligers aan niets. Het was een gezellig samenzijn. En tussendoor werd er ook nog fanatiek getennist.

Tijdens de commissiedag maakte voorzitter Philipp bekend dat MARIJKE BOERSMA is gekozen tot vrijwilliger van 2017. Zij zet zich al vele jaren in voor de jeugd van TC Maliskamp. Jammer dat ze zelf niet aanwezig kon zijn.

Het bestuur heeft besloten in zee te gaan met KNLTB.Club en de App. Doordat de bestaande ledenadministratie-software uit gefaseerd gaat worden zijn we gedwongen een keuze te maken voor een nieuw applicatie-platform. In het bestuur hebben we een besluit genomen voor de KNLTB.Club.


Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief