Welkom bij TC Maliskamp

welkom.gifU hebt belangstelling om lid te worden van onze tennisclub of hebt zich als lid
aangemeld?

Wij zetten een aantal zaken op een rijtje waarvan wij het van belang vinden dat u die kent. Klik hier voor verdere informatie 
 


Actueel

sneeuwbaan_1.JPG

Banen gsloten!

SNERTTOERNOOI 24 JANUARI 2017 SNERTTOERNOOI

Het winterseizoen is weer aangebroken en wordt het tijd voor ons 3e SNERTTOERNOOI.
Informatie en aanmelden

De inschrijving voor de externe voorjaarscompetitie 2017 is inmiddels geopend. Zoals gebruikelijk ontvangen wij graag van de captains van de teams één inschrijfformulier per team met daarop de gevraagde informatie zoveel mogelijk ingevuld.

Mocht je nog geen team hebben en je individueel in willen schrijven, dan is dit ook mogelijk. De technische commissie zal dan beoordelen of er een passend team is en na overleg met de captain van het betreffende team wordt bekeken of er een speler bij geplaatst kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven als invaller. De captains van de teams zullen voor de start van de competitie een lijst met mogelijke invallers en contactgegevens ontvangen.
Inschrijfformulier en de speeldata van de voorjaarscompetitie 2017.
Let op! Er is een nieuwe competitiesoort aan het aanbod toegevoegd. Op de vrijdagavond kan vanaf komend seizoen ook ingeschreven worden in een 17+ competitie

Tot slot zullen een aantal van jullie al gehoord hebben van het project Competitie Nieuwe Stijl van de KNLTB. Wat dit inhoudt voor onze club en hoe wij de nieuwe competitiesoorten gaan aanbieden horen jullie komende week in een aparte mailing.

De inschrijving sluit op 12 december 2016. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen via technische@tcmaliskamp.nl.


Laatste nieuws

 • 1
 • jan

Van het bestuurOPGEWEKT VOORUIT KIJKEN
Rond de Kerstdagen las de voorzitter: „Accepteer dat er altijd ruimte zit tussen je verwachtingen en de werkelijkheid. Als je met dat inzicht kunt omgaan en voor het overige opgewekt vooruitkijkt, is er al heel wat gewonnen”.
Dat lijkt een goed voornemen voor 2017.
Het bestuur wenst u een gezond, voorspoedig en sportief nieuwjaar!
Lees verder
 • 4
 • dec

Van de Technische commissie
Afgelopen maand is de externe wintercompetitie van start gegaan.
Onze 13 teams op zaterdag hebben er inmiddels twee wedstrijden op zitten en spelen door tot en met januari.
Let op! Het is nog tot 12 december mogelijk je in te schrijven voor de externe voorjaarscompetitie 2017. Op de website kun je het inschrijfformulier vinden.
Lees verder
 • 4
 • dec

Van het bestuur

De NIEUWJAARSRECEPTIE is op 8 januari van 16.00 tot 18.00 uur. 
Deze receptie is niet alleen de gelegenheid om elkaar de beste wensen te doen toekomen maar ook een een mooie kans om weer eens bij te praten onder het genot van een natje en een droogje.

Tijdens onze bestuursvergadering van woensdag 30 november heeft het bestuur kennis gemaakt met PHILIPP STROPNIGG.  Hij is sinds 4 jaar lid van onze vereniging, is een actief / recreatief tennisser en heeft ook een zoon als jeugdlid.

Lees verder
 • 31
 • okt

Competitie jeugd nieuwe stijl


Competitie jeugd nieuwe stijl: vanaf 1 januari 2017 vijf wijzigingen om de World Tour en de Groene Competitie te verbeteren.

Het Tenniskids-programma draait inmiddels al een aantal jaren met success. Binnen het KNLTB project "Competitie Nieuwe Stijl" zijn ook de competitievormen binnen Tenniskids onder de loep genomen.Lees verder
 • 31
 • okt

Van de Technische commissieDe afgelopen weken zijn drie teams op de vrijdagmiddag voor TC Maliskamp uitgekomen in de externe NAJAARSCOMPETITIE. Het damesteam van Monique Otten is met overmacht kampioen geworden in de 1e klasse! Namens de hele club feliciteren wij Monique, Elly, Erna, José en Leonie met deze prestatie.


Lees verder
 • 31
 • okt

Van het bestuur

Het MINIBAANTJE is zo slecht (en in het begonnen najaar daardoor ook spekglad) dat het bestuur op advies van de TC besloten heeft het net daarop te verwijderen. De investering van renovatie en verbetering/uitbreiding wordt bekeken en mogelijk meegenomen in de begroting 2017. Wij adviseren (ouders van) minioren vooralsnog geen gebruik te (laten) maken van dit baantje. Betreden is op eigen risico.

Voor de kleintjes: op 23 november om 16.00 uur begint de PIETENMIDDAG. Het is aan de ouders om de berichtgeving hierover in de gaten te houden.


Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief