Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Invitatietoernooi 2 juni 2019

Di 04 juni 2019
9
Jacqueline van Hooren

Op zondag 2 juni vond het invitatietoernooi plaats. 60 Deelnemers hadden zich voor deze dag ingeschreven. Hieruit werden 5 poules van 6 koppels gevormd, die zoveel mogelijk op sterkte werden ingedeeld. Met nog wat last-minute verschuivingen was iedereen uiteindelijk tevreden met zijn of haar indeling en konden de wedstrijden beginnen.

Aangezien de temperatuur zou oplopen tot 31 à 32 graden, werd er vooraf al besloten om in iets kortere speelronden te spelen. Maar aangezien iedereen 4x mocht aantreden was dit geen probleem. Zweten zouden we sowieso wel!
Halverwege de dag mochten de poules in shifts van de heerlijke lunch genieten die door de Culinaire Commissie was bereid. Hiervoor nog onze hartelijke dank, het was weer voortreffelijk geregeld!

Na afloop van het toernooi werden de punten geteld en kwamen we tot de volgende uitslag:
Winnaars:
Poule A: Gerard Timmers met invité Marika Faber
Poule B: Martijn Willems met invité Stefan Kaas
Poule C: Tim Bouwer met Mieke Houtsma (die helaas in de eerste wedstrijdronde geblesseerd moest stoppen) en Jan Stekelenburg (invaller)
Poule D: Marcel Griens met invité Kitty Bles
Poule E: Carla Tausch met invité Anita Kievitsei
De winnaars ontvingen een (gedeeltelijk gesponsorde) cadeaubon van HT-Sports Rosmalen voor het lid van Maliskamp en een cadeaubon van Primera voor de invités. Bij de bonnen zat een leuk solar tafellampje.

Met een gezellige nazit en onder het genot van heerlijk fruit en een verkoelend ijsje, kunnen we  wel stellen dat het een geslaagde dag is geweest!
Hopelijk weer tot volgend jaar!

De recreatiecommissie