Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Bardienstbericht

Zaterdag 15 mei 2021

Beste tennissers van TC Maliskamp,
 
Als tennissers zijn we bevoorrecht. Wij hebben het hele jaar in enige vorm door kunnen tennissen. Wat ontbreekt is nog het gezellige clubgevoel in het paviljoen en op ons terras.

Maar ook dat komt schoorvoetend terug. Het kopje koffie of het biertje op het terras lonkt.

Als de daling van de ziekenhuisopnames doorzet, kan ‘stap 2’ van het openingsplan van het kabinet volgende week worden ingezet. Binnensporten is dan onder voorwaarden weer toegestaan en terrassen op sportlocaties mogen open. Of de versoepelingen inderdaad woensdag 19 mei ingaan, maakt het kabinet maandag 17 mei definitief bekend.

Daarom hebben we vanaf 19 mei de bardiensten gepland staan. Als de toestemming later komt dan laten we de diensten vervallen.

Uiteraard is de openstelling gebonden aan de regels die vanuit overheidswege gelden. De reservering van de tennisbaan geldt hierbij als reservering voor het terras.

Verwijzend naar de bardienstregeling op onze site vragen we jullie om je weer in te schrijven voor de bardiensten dit jaar. Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk. De aangepaste bardiensten van 18.00 tot 20.00 uur gelden als hele bardienst.

Met vragen over de bardienst kun je terecht bij onze bardienstplanners Hans Wouters en Mario Derks; email: barplanning@tcmaliskamp.nl

Je bardienst plan je middels de KNLTB Club App waar je ook je baan mee reserveert.

In de menubalk onderin het scherm kies je voor [Club]. Vervolgens kies je in de menubalk bovenin het scherm voor [Diensten]. Hier kies je bardienst die jouw schikt.

 
Graag tot ziens op onze prachtige banen en later in het clubhuis of op het terras!