Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

bestuursbericht 17-05-2021

Dinsdag 18 mei 2021

Corona update: Terras TC Maliskamp beperkt open!

  • ‘Stap 2’ van het openingsplan van het kabinet kan worden ingezet.

Binnensporten is dan onder voorwaarden weer toegestaan en terrassen op sportlocaties mogen open. De mogelijke versoepelingen bieden ook perspectief voor de vervolgstappen van het openingsplan in juni, waardoor het mogelijk lijkt dat verkorte jeugdcompetities en toernooien vanaf 9 juni gespeeld kunnen worden. We bereiden ons hierop voor.

Wat betekent dit voor tennis vanaf 19 mei?  

  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen buiten tennissen, zowel vrijspelen als trainen in groepsverband (max. 30 personen). Zij houden 1.5 meter afstand tot elkaar.
  • Cluboverstijgende wedstrijden zoals competities en toernooien en officiële interne toernooien (zoals clubkampioenschappen) zijn niet toegestaan. Vriendschappelijke wedstrijden met spelers van de eigen vereniging (toss en laddercompetitie) zijn wel toegestaan, met vooraf een speelafspraak en baanreservering.
  • Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen buiten spelen en trainen in groepsverband (geen maximum). Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Cluboverstijgende wedstrijden zoals competities en toernooien zijn niet toegestaan. Onderlinge wedstrijden met spelers van de eigen vereniging zijn wel toegestaan.
  • Terrassen mogen van 6.00 tot 20.00 uur onder voorwaarden open: maximaal 50 personen op een terras, en maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden. Een reservering is verplicht (dit kan een baanreservering of les zijn). Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht. Publiek is niet toegestaan.
     

Dit betekent voor TC Maliskamp: vanaf woensdag 19 mei gaat het terras van het clubhuis van TC Maliskamp op werkdagen dagelijks van 18.00 uur tot 20.00 uur weer open.
Volgt u de ter plekke opgehangen regels en de aanwijzingen van het barpersoneel.

  •  Jeugdcompetitie en -toernooien mogelijk vanaf 9 juni.

We bereiden alles voor, zodat we kunnen starten met     jeugdcompetities (Junioren, Groen, Oranje en Rood) vanaf 11 juni. Uiteraard moeten we wachten op groen licht van de overheid. Ook jeugdtoernooien kunnen in dit scenario vanaf 9 juni doorgaan. Op 1 juni maakt het kabinet bekend of stap 3 van het openingsplan door kan gaan.

  • Reserveren en verlichting: Nieuwe smartphone geeft licht!

Vanaf vandaag hangt er een nieuwe smartphone in de hal van het clubhuis waarmee de verlichting bij te bedienen is. Volgt u s.v.p. de aanwijzingen. Met uw pas kunt u het halletje in.  

  • Wel reserveren maar niet komen?

Dit is oncollegiaal omdat daardoor andere leden niet kunnen afhangen en de verlichting onnodig aan blijft. Annuleer uw reservering altijd als u helaas niet kunt komen.