Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Bestuursbericht 9 mei 2020

Zaterdag 09 mei 2020

Beste leden,

Yes, iedereen mag weer tennissen !
We hebben er lang op moeten wachten maar nu is het dan toch eindelijk zo ver: ook de 18-plussers mogen vanaf maandag 11 mei 2020 weer de baan op. Er gelden nog wel strikte voorwaarden. Zo is voorlopig alleen nog enkelspel (dus slechts met 2 personen op de baan) toegestaan en moet vanuit huis digitaal worden gereserveerd/ afgehangen.  

Huisregels corona voor senioren TCM (protocol)
De KNLTB heeft in overleg met het NOC*NSF aanvullende richtlijnen op de eerdere corona-maatregelen afgekondigd en een protocol gemaakt voor hervatting van het seniorentennis. Er is om veiligheidsredenen uitdrukkelijk voor een zorgvuldige, fasegewijze aanpak gekozen. Bijgaand (1) treffen jullie een door ons op TCM toegespitst protocol aan. We vertrouwen erop dat een ieder zich daaraan houdt. Het TCM-protocol geldt voor de herstartfase en kan op basis van nieuwe ontwikkelingen of ervaringen verder worden bijgesteld.

Digitaal afhangen en reserveren
Om drukte bij het komen en gaan te vermijden en wachttijden te voorkomen is door de KNLTB verplicht voorgeschreven vanuit huis digitaal te reserveren. Het is niet toegestaan op het tennispark aanwezig te zijn zonder reservering van een baan. Bijgevoegd (2) is een korte instructie (met link) waarin is aangegeven hoe je dit digitaal kunt doen. Voor vragen kun je terecht bij recreatie@tcmaliskamp.nl.

Trainingen
De leden die les of training volgen, ontvangen van SimonTennis nader bericht over de indeling, de tijden en de verdere gang van zaken rond de training.

Clubhuis en terras
Het clubhuis (inclusief kleedkamers) en het terras blijven voorlopig - en in ieder geval tot 1 juni 2020 - gesloten. Wellicht ten overvloede, het is dus ook niet toegestaan zelf drank en dergelijke mee te nemen om op het terras te nuttigen.    

Tot slot
Wij danken jullie voor je medewerking, begrip en geduld de afgelopen weken. Voor nu wensen we iedereen weer veel tennisplezier toe. Het begin is weer gemaakt ! Gebruik je gezonde verstand en houd je aan de landelijk geldende coronamaatregelen zoals de 1,5 meter maatregel, blijf bij klachten thuis en houd je aan het protocol. Dan kunnen we allemaal weer verantwoord en in een veilige omgeving genieten van een mooi potje tennis !

Het bestuur van TC Maliskamp/ 9 mei 2020