Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Coronapas voor horecadeel clubhuis verplicht

Donderdag 23 september 2021

Vanaf 25 september 2021 vervalt de 1,5 meter maatregel. Om de verspreiding van het coronavirus verder te beperken en de zorg toegankelijk te houden, zijn volgens het kabinet echter wel een aantal voorwaarden van toepassing. Zo is voor het gebruik maken van de horeca binnen vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs nodig. Voor het niet-horeca gerelateerd gebruik van het clubhuis geldt een uitzondering. De coronapas is verplicht voor personen van 13 jaar en ouder.
Wat dit allemaal precies betekent voor onze tennisvereniging ziet u bij het doorklikken naar Coronapas bij consumptie in clubhuis verplicht. Wij staan niet te juichen over deze nieuwe maatregel maar wij volgen hiermee de richtlijnen van VWS, het NOC*NSF en de KNLTB. Gezondheid en veiligheid van onze leden en gasten staan hierbij voorop.

De instructies voor de dienstdoende barvrijwilligers bevinden zich achter de bar bij de coronacheck scanner.

Wij realiseren ons dat een en ander wat ongemak voor u kan meebrengen en dat extra flexibiliteit van onze leden en gasten wordt gevraagd. Wij vertrouwen echter in ieders belang op uw volledige medewerking. Ten overvloede merken wij nog op dat bij het overtreden van deze regels aan onze club en aan de betreffende persoon een boete kan worden opgelegd.

Ten slotte, de bekende basis hygiëneregels blijven onverkort van kracht.

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Veel tennisplezier !

Nb. Ga - voor de goede orde - geen discussie aan met de dienstdoende barvrijwilligers. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u bij het bestuur terecht.

Het bestuur/ 23 september 2021