Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

In memoriam Jaap Smeenge

Donderdag 30 januari 2020

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat gisteravond op 92-jarige leeftijd ons oudste lid en lid van verdienste Jaap Smeenge is overleden.

Jaap was eind jaren 70 van de vorige eeuw voorzitter van het comité van oprichting van TC Maliskamp en stond dus mede aan de wieg van onze mooie club. Jarenlang was hij als actief tennisser en betrokken lid verbonden aan de tennisclub. Niet alleen op de baan maar ook tijdens talloze vergaderingen stond hij zijn mannetje, waarbij steeds nadrukkelijk het belang van de club voorop werd gesteld. Tot op zeer hoge leeftijd bleef Jaap deel uitmaken van de seniorengroep die doordeweeks overdag tennist. Later toen het tennissen wat moeilijker werd, bleef hij toch een trouw bezoeker van de maandelijkse seniorenborrel op de 1e woensdag van de maand. Ook op 8 januari jl. was hij nog van de partij.

Nadat Jaap zich enkele dagen wat minder fit voelde is hij toch vrij plotseling overleden. Maar niet dan nadat hij afgelopen dinsdag nog de heuglijke mededeling had ontvangen dat zijn 1e achterkleinkind was geboren.

Wij zullen Jaap gedenken als een betrokken clubicoon maar bovenal als een aimabel man die altijd zeer begaan was met de jeugdleden. Wij wensen zijn echtgenote Alie en de (klein) kinderen de komende tijd veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

Het bestuur van TC Maliskamp