Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Introductie communicatie apps

Dinsdag 20 juli 2021

Twee nieuwe What’s appgroepen TC Maliskamp:
De “ info app”  en afspreekapp “tennismaatje gezocht”.
 
Voor die leden die het fijner vinden om informatie over TC Maliskamp te ontvangen via een What’s app dan via de Nieuwsbrief, Website of KNLTBClub app én de afspreekmogelijkheden te vergroten, zijn er 2 nieuwe appgroepen aangemaakt waar je aan deel kan nemen.
 
Ten eerste de TC Maliskamp Info app: in deze appgroep zullen het bestuur en de commissievoorzitters berichten of oproepen plaatsen die bestemd zijn voor alle leden. Deze app is vooral informatief bedoeld en om het appverkeer binnen de perken te houden is het in deze app niet mogelijk voor deelnemers om te reageren.
Alle informatie die in deze app wordt vermeld zal ook terug te vinden zijn op de nieuwsbrief en/of website en/of de KNTB Club app, dus het is zeker geen verplichting om aan deze app deel te nemen, maar enkel bedoeld voor kortere en snellere comunicatielijnen.
 
Ten tweede is er een nieuwe app-groep: “tennismaatje gezocht” . Zoals de naam al zegt, is deze appgroep bedoeld om tennismaatjes te zoeken binnen de leden van TC Maliskamp. Deze appgroep staat open voor alle deelnemers. Als je dus lid wordt van deze appgroep kun je zelf een oproep plaatsen voor een tennismaatje en ontvang je dus de oproepen van anderen. Als je een oproep wil plaatsen in deze app, vermeld dan altijd de gewenste datum en het gewenste tijdstip, maar ook van welke speelsterkte en spelsoort (enkel, dubbel, mixed) je een maatje zoekt.
 
Als je aan één of beide appgroepen wilt deelnemen, kun je onderstaande QR-codes scannen en dan wordt je toegevoegd aan de gewenste groep.
Als je ooit de appgroep weer wilt verlaten, kun je jezelf uit de app  verwijderen.