Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

KNLTB voorjaarscompetitie

Dinsdag 22 december 2020

Het inschrijfformulier voor de voorjaarscompetitie 2021 staat weer online. Aangezien nog niet bekend is hoe de situatie m.b.t. Corona zal zijn bij de start van de voorjaarscompetitie kunnen er nog geen garanties gegeven worden of, en in welke vorm, deze competitie door kan gaan. Desalniettemin moeten de inschrijving op korte termijn afgerond worden. Je hebt hier nog tot 9 januari de tijd voor.

Tot nu toe is er enkel door de KNLTB aangekondigd dat voor de drukke vrijdagavond mogelijk om de week gespeeld gaat worden. Dit omdat het op tijd spelen van wedstrijden in de afgelopen competitie niet goed is ontvangen. Voor meer informatie omtrent dit scenario, zie dit artikel. Er zijn hier nog geen definitieve beslissingen over genomen!

BELANGRIJK
In de nieuwsbrief en op de website heb je al kunnen lezen over een vacature in de Technische Commissie (en namens de TC in het bestuur). De huidige bezetting in de TC is NIET voldoende om alle competities die we bij TC Maliskamp aanbieden te organiseren. Naast het organiseren van de competities zijn er nog een aantal andere taken die straks niet meer optimaal ingevuld kunnen worden. Het faciliteren van de competities is wel een van de grootste belangrijkste taken in de TC. Daarom hopen (verwachten) wij dat er binnen de huidige teamcaptains of binnen de competitieteams mensen moeten zijn die in dit gat willen springen. Leden die geen competitie spelen zijn natuurlijk ook van harte welkom om hun bijdrage te leveren! Mocht je interesse hebben dan horen we dat graag spoedig via technische@tcmaliskamp.nl.