Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

April 2019

Rondetafel-bijeenkomst 29 mei 2019
Rondetafel-bijeenkomst 29 mei 2019

Het bestuur heeft in zijn vergadering van 10  april j.l. besloten op woensdagavond 29 mei 2019 een zogenoemde rondetafel-bijeenkomst te organiseren. Aanleiding daarvoor is de eerder voor de Algemene ledenvergadering van 18 maart j.l. geagendeerde Strategienota en de daarop later ingekomen reacties.

Lees meer
Voorgenomen benoeming penningmeester
Voorgenomen benoeming penningmeester

Bij bestuursbericht van 30 maart j.l. konden wij u melden dat Bart van Binsbergen bereid is de vrijgekomen functie van penningmeester te aanvaarden. Wij achten Bart geschikt voor deze functie en stellen hem dan ook graag kandidaat voor de opvolging van Henri-Jan Staal.

Lees meer
Van het bestuur
Van het bestuur

Voorjaar 2019: New balls please ! Na een wat onstuimige maand maart gaat, bij een aangenaam lentezonnetje, het tennishart weer sneller kloppen. Heb jij je doelen voor het nieuwe seizoen al weer (bij)gesteld ? Of wordt het als vanouds gewoon gezellig recreatief en onbekommerd een balletje slaan ?

Lees meer

Maart 2019

Nieuwe penningmeester
Nieuwe penningmeester

Wij zijn oprecht verheugd jullie te kunnen meedelen dat Bart van Binsbergen bereid is gevonden de functie van penningmeester op zich te nemen.

Lees meer
Van het bestuur
Van het bestuur

Carnaval en lentekriebels
Komend weekend staat de focus voor velen op Carnaval of de wintersport, met temperaturen die zomers aandoen. Dat laatste belooft ook veel moois voor de maand maart. Daarin worden immers traditiegetrouw op ons tennispark meerdere eendaagse toernooien gehouden; echte aanraders om de smaak weer te pakken te krijgen!

Lees meer

Februari 2019

Nieuwe ledenadministrateur
Nieuwe ledenadministrateur

Andrea Wagenaars nieuwe ledenadministrateur
Wij zijn blij en verheugd jullie te kunnen melden dat inmiddels in de vacature ledenadministrateur is voorzien. Andrea Wagenaars heeft zich bereid verklaard deze functie op zich te nemen.

Lees meer
Het CLUBTENUE is terug!
Het CLUBTENUE is terug!

Speciaal voor de leden van TC Maliskamp hebben we samen met HT Sports een super mooie aanbieding! Er is een nieuw clubtenue samengesteld in de kleuren van TC Maliskamp waar we voor een scherp tarief van mogen profiteren.

Lees meer
Van het bestuur
Van het bestuur

Winterse omstandigheden

Ook voor tennis gold vorige week een korte winterstop. Wegens vorst, sneeuw en opdooi waren de banen van TCM enige dagen niet bespeelbaar. Informatie daarover vindt je altijd in de  rode balk op de website, en binnenkort ook op bordjes bij de toegangspoorten met het opschrift WINTERS WEER, BANEN GESLOTEN. Daar is ook te zien wanneer de banen weer worden vrijgegeven. Bij vorst zijn de banen wel harder en gladder, maar - met risico   voor lijf en leden - in principe bespeelbaar. Bij sneeuw uiteraard niet. Bij zogenoemde opdooi (als  nog sprake is van vorst in de onderlaag) kunnen de kunstgrasbanen bij betreding ernstige schade oplopen. Bij dooi na een vorstperiode moet dus zorgvuldig worden gecontroleerd of en wanneer de banen weer kunnen worden betreden en bespeeld. Bij winters weer wordt per dag door de parkbeheerder gecheckt en bepaald of de banen bespeelbaar zijn.  

Lees meer

Januari 2019

Contributie 2019
Contributie 2019

Overeenkomstig een besluit van de Algemene ledenvergadering wordt de contributie elk jaar
geïndexeerd aan de hand van het door de rijksoverheid vastgestelde algemene prijsindexcijfer.
De contributie voor 2019 wordt daarom gering verhoogd met 1,7%.

 

Lees meer
Dringende oproep!
Dringende oproep!

Nieuwe penningmeester gezocht !!
Het is helaas nog niet gelukt een nieuwe penningmeester te vinden als opvolger van Henri-Jan Staal. (Zie ook de eerder oproep onder meer in de Nieuwsbrief van december 2018).

Lees meer

December 2019

Van het bestuur
Van het bestuur

Een bijzonder jaar voor de boeg
Het is de tijd van de Top 2000 en de onvermijdelijke lijstjes. Wie of wat was op welk terrein het allerbeste of -slechtste dit jaar ? Heb jij al beslist welke dingen je achterlaat in 2018 en welke je meeneemt naar 2019 ? Hoe dan ook, 2018 is “bijna klaar” en ook in 2019 zullen we op veel geen pasklaar antwoord hebben.

Lees meer

Uw privacy is belangrijk voor ons !
Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving (de Algemene verordening gegevensbescherming van de EU) van kracht. Daarom hebben wij als bestuur van TC Maliskamp een privacy-verklaring

Lees meer

Op de drempel van 2018-2019 wensen wij jou en je dierbaren alvast prettige feestdagen, een sfeervolle Kerst, een fijne jaarwisseling, en een gelukkig, gezond en sportief 2019 toe.
Wij nodigen je tevens uit voor de Nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari van
16:00 tot 18:00 uur in ons paviljoen.

Lees meer
VIP middag
VIP middag

Op zondag 23 December 2018
van12.00 - 17.00 uur
20% KORTING
op de gehele collectie*

 

Lees meer
Stef Hovens gemeentewinnaar clubheldactie!
Stef Hovens gemeentewinnaar clubheldactie!

De stemmen zijn geteld. Met gepaste trots kunnen wij melden dat Stef Hovens met 222 stemmen gemeentewinnaar van Den Bosch is geworden.

Lees meer
Van het bestuur
Van het bestuur

December wintermaand
Black Friday en Cyber Monday kunnen weerstaan of toch nog bezweken voor de verleiding van een nieuwe tennisoutfit, vervangend racket of voordelig setje ballen - en dat alles om in het nieuwe tennisjaar nog flitsender voor de dag te kunnen komen?  Hoe dan ook, het einde van het jaar met de feestdagen komt al weer in zicht en het grote terugkijken en vooruitblikken kan weer beginnen. Bij TCM wordt deze wintermaand  nog volop getennist: de Regtuit-competitie op maandag, van donderdag t/m zondag de Externe wintercompetitie, op vrijdagavond de Interne wintercompetitie, en niet te vergeten op 11 december het jaarlijkse Snerttoernooi. Daarnaast is er – “ijs en weder dienende” - volop ruimte voor de recreatietennissers om een balletje te slaan, de krachten te meten en gezellig af te sluiten met een drankje in het paviljoen. Vergeet in dat verband ook niet de wekelijkse toss/pasjesavond op dinsdag, ook daar is het gezelligheid troef en iedereen is van harte welkom.
Oproep: nieuwe penningmeester gezocht !!!

Lees meer
Penningmeester gezocht !!!
Penningmeester gezocht !!!

Henri-Jan Staal heeft na twee termijnen van drie jaar besloten te stoppen als penningmeester. Het bestuur betreurt dit zeer

Lees meer

November 2019

Onze held
Onze held

Als er iemand is die het verdient om een keer genomineerd te worden als Clubheld van het Jaar is het onze eigen Stef Hovens. Hij is al vele jaren dé spil binnen onze club.
Hij heeft zo goed als alle functies bekleed, weet alles van ons tennispark en staat altijd voor alles en iedereen klaar.

 

Lees meer

Oktober 2019

Van het bestuur
Van het bestuur

Klok uurtje terug.

Bij TCM geen verwarring of discussies over zomer- of wintertijd, wij blijven bij de tijd ! Dat extra uurtje pakken we voorlopig even mee en zien wel verder, natuurlijk duurzaam en met behulp van de
onvolprezen ledverlichting.

Lees meer
Nieuwe trainer
Nieuwe trainer

Bij deze willen we een nieuwe trainer aan jullie voorstellen. Ons trainersteam is met ingang van de huidige wintercursus versterkt met Sten Giebels uit Rosmalen.

Lees meer
Vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon

Introductie vertrouwenscontactpersoon.
Afgelopen maanden ben ik door het bestuur benaderd om voor onze tennisclub de functie van  vertrouwenscontactpersoon (VCP) seksuele intimidatie en ander ongewenst gedrag te gaan vervullen [zie daarover ook de Nieuwsbrief van juli 2018].

Lees meer
Rabo Clubkas Campagne
Rabo Clubkas Campagne

De Rabo Clubkas Campagne heeft een leuk bedrag opgeleverd voor onze club.
Penningmeester Henri-Jan Staal neemt de checque, met zichtbaar genoegen in ontvangst.

Lees meer

September 2019

Van het bestuur
Van het bestuur

Summer is over “… and the leaves touch the ground one by one”. Dusty Springfield zong het destijds al, maar  de melancholische toon en sfeer van toen passen nu nog niet helemaal. De Indian Summer viert immers volop hoogtij. En daarvan profiteert hopelijk ook het 14e (Barrique) Open Veteranentoernooi dat dit weekend van start is gegaan. De commissie heeft er weer alles aan gedaan om er een mooi en meeslepend toernooi van te maken. Dat gaat vast lukken. Omlijst met culinaire avonden, proeverijen en andere acties van sponsoren. Verder zijn de najaarscompetities in volle gang en neemt eind van de maand het Interne Wintertoernooi voor de vrijdagavonden (van oktober tot en met maart 2019) een aanvang. Lees verder  

Lees meer
Onze nieuwe website
Onze nieuwe website

Het PR-Team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de nieuwe website.
 

Lees meer
Overlijden George Mulder
Overlijden George Mulder

In memoriam George Mulder
Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat George Mulder gisteren op 69-jarige leeftijd is overleden.

Lees meer
Barrique open veteranen toernooi
Barrique open veteranen toernooi

WAT IS ER TIJDENS HET T.C. MALISKAMP “BARRIQUE” OPEN VETERANEN TOERNOOI” TE DOEN?

Lees meer
Interne wintercompetitie
Interne wintercompetitie

Vanaf 26 oktober 2018 tot en met 22 maart 2019 (huidige planning) vindt de jaarlijkse Interne Winter Competitie weer plaats. Deze vrijdagavondcompetitie is vooral een gezellige competitie, bedoeld voor alle seniorleden van TC Maliskamp. Nieuwe leden zijn zeker ook heel welkom. Het is een mooie gelegenheid om andere clubleden te leren kennen. Na de wedstrijden is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Informatie en aanmeldformulier  

Lees meer
Snerttoernooi
Snerttoernooi

Het winterseizoen is weer aangebroken en wordt het tijd voor het 5e SNERTTOERNOOI.
Noteer het vast op dinsdag 11 december 2018.

Lees meer
Vrijwilliger van het jaar 2018
Vrijwilliger van het jaar 2018

Johan de Visser!

Na zijn afscheid als secretaris eerder dit jaar is Johan tijdens de Vrijwilligersdag
afgelopen zaterdag nog eens in het zonnetje gezet en hebben we stilgestaan bij zijn grote inzet voor onze vereniging.

Lees meer

Augustus 2019

Damesdubbeldag
Damesdubbeldag

Dit wordt weer gezellig

op 18 september!!

Lees meer