Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

December 2018

VIP middag
VIP middag

Op zondag 23 December 2018
van12.00 - 17.00 uur
20% KORTING
op de gehele collectie*

 

Lees meer
Stef Hovens gemeentewinnaar clubheldactie!
Stef Hovens gemeentewinnaar clubheldactie!

De stemmen zijn geteld. Met gepaste trots kunnen wij melden dat Stef Hovens met 222 stemmen gemeentewinnaar van Den Bosch is geworden.

Lees meer
Van het bestuur
Van het bestuur

December wintermaand
Black Friday en Cyber Monday kunnen weerstaan of toch nog bezweken voor de verleiding van een nieuwe tennisoutfit, vervangend racket of voordelig setje ballen - en dat alles om in het nieuwe tennisjaar nog flitsender voor de dag te kunnen komen?  Hoe dan ook, het einde van het jaar met de feestdagen komt al weer in zicht en het grote terugkijken en vooruitblikken kan weer beginnen. Bij TCM wordt deze wintermaand  nog volop getennist: de Regtuit-competitie op maandag, van donderdag t/m zondag de Externe wintercompetitie, op vrijdagavond de Interne wintercompetitie, en niet te vergeten op 11 december het jaarlijkse Snerttoernooi. Daarnaast is er – “ijs en weder dienende” - volop ruimte voor de recreatietennissers om een balletje te slaan, de krachten te meten en gezellig af te sluiten met een drankje in het paviljoen. Vergeet in dat verband ook niet de wekelijkse toss/pasjesavond op dinsdag, ook daar is het gezelligheid troef en iedereen is van harte welkom.
Oproep: nieuwe penningmeester gezocht !!!

Lees meer
Penningmeester gezocht !!!
Penningmeester gezocht !!!

Henri-Jan Staal heeft na twee termijnen van drie jaar besloten te stoppen als penningmeester. Het bestuur betreurt dit zeer

Lees meer

November 2018

Onze held
Onze held

Als er iemand is die het verdient om een keer genomineerd te worden als Clubheld van het Jaar is het onze eigen Stef Hovens. Hij is al vele jaren dé spil binnen onze club.
Hij heeft zo goed als alle functies bekleed, weet alles van ons tennispark en staat altijd voor alles en iedereen klaar.

 

Lees meer

Oktober 2018

Van het bestuur
Van het bestuur

Klok uurtje terug.

Bij TCM geen verwarring of discussies over zomer- of wintertijd, wij blijven bij de tijd ! Dat extra uurtje pakken we voorlopig even mee en zien wel verder, natuurlijk duurzaam en met behulp van de
onvolprezen ledverlichting.

Lees meer
Nieuwe trainer
Nieuwe trainer

Bij deze willen we een nieuwe trainer aan jullie voorstellen. Ons trainersteam is met ingang van de huidige wintercursus versterkt met Sten Giebels uit Rosmalen.

Lees meer
Vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon

Introductie vertrouwenscontactpersoon.
Afgelopen maanden ben ik door het bestuur benaderd om voor onze tennisclub de functie van  vertrouwenscontactpersoon (VCP) seksuele intimidatie en ander ongewenst gedrag te gaan vervullen [zie daarover ook de Nieuwsbrief van juli 2018].

Lees meer
Rabo Clubkas Campagne
Rabo Clubkas Campagne

De Rabo Clubkas Campagne heeft een leuk bedrag opgeleverd voor onze club.
Penningmeester Henri-Jan Staal neemt de checque, met zichtbaar genoegen in ontvangst.

Lees meer

September 2018

Van het bestuur
Van het bestuur

Summer is over “… and the leaves touch the ground one by one”. Dusty Springfield zong het destijds al, maar  de melancholische toon en sfeer van toen passen nu nog niet helemaal. De Indian Summer viert immers volop hoogtij. En daarvan profiteert hopelijk ook het 14e (Barrique) Open Veteranentoernooi dat dit weekend van start is gegaan. De commissie heeft er weer alles aan gedaan om er een mooi en meeslepend toernooi van te maken. Dat gaat vast lukken. Omlijst met culinaire avonden, proeverijen en andere acties van sponsoren. Verder zijn de najaarscompetities in volle gang en neemt eind van de maand het Interne Wintertoernooi voor de vrijdagavonden (van oktober tot en met maart 2019) een aanvang. Lees verder  

Lees meer
Onze nieuwe website
Onze nieuwe website

Het PR-Team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de nieuwe website.
 

Lees meer
Overlijden George Mulder
Overlijden George Mulder

In memoriam George Mulder
Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat George Mulder gisteren op 69-jarige leeftijd is overleden.

Lees meer
Barrique open veteranen toernooi
Barrique open veteranen toernooi

WAT IS ER TIJDENS HET T.C. MALISKAMP “BARRIQUE” OPEN VETERANEN TOERNOOI” TE DOEN?

Lees meer
Interne wintercompetitie
Interne wintercompetitie

Vanaf 26 oktober 2018 tot en met 22 maart 2019 (huidige planning) vindt de jaarlijkse Interne Winter Competitie weer plaats. Deze vrijdagavondcompetitie is vooral een gezellige competitie, bedoeld voor alle seniorleden van TC Maliskamp. Nieuwe leden zijn zeker ook heel welkom. Het is een mooie gelegenheid om andere clubleden te leren kennen. Na de wedstrijden is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Informatie en aanmeldformulier  

Lees meer
Snerttoernooi
Snerttoernooi

Het winterseizoen is weer aangebroken en wordt het tijd voor het 5e SNERTTOERNOOI.
Noteer het vast op dinsdag 11 december 2018.

Lees meer
Vrijwilliger van het jaar 2018
Vrijwilliger van het jaar 2018

Johan de Visser!

Na zijn afscheid als secretaris eerder dit jaar is Johan tijdens de Vrijwilligersdag
afgelopen zaterdag nog eens in het zonnetje gezet en hebben we stilgestaan bij zijn grote inzet voor onze vereniging.

Lees meer

Augustus 2018

Damesdubbeldag
Damesdubbeldag

Dit wordt weer gezellig

op 18 september!!

Lees meer