Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Nieuwe trainer

Dinsdag 16 oktober 2018

Bij deze willen we een nieuwe trainer aan jullie voorstellen.

Ons trainersteam is met ingang van de huidige wintercursus versterkt met Sten Giebels uit Rosmalen. De afgelopen tijd heeft Sten ook als invaller gefungeerd bij het restant van de zomercursus. Hij zal samen met Tim Louwman de trainingen verzorgen. Tim geeft training op maandag en woensdag en Sten op dinsdag en donderdag.
De trainingen zullen voortaan plaats vinden op baan 7 en 8.

Sten is al ongeveer 3 jaar betrokken bij SimonTENNIS en heeft in die tijd meegelopen met Mike Simon. Bij onder andere TC De Groote Wielen en TV Woburnpark heeft hij zelfstandig lessen gegeven. Daarnaast is Sten de opleiding tot Coördinator Sport en Bewegen aan het afronden. Hierna zal hij bij de KNLTB nog een opleiding volgen om zijn trainerslicentie te behalen. Naast zijn opleiding en het geven van tennislessen staat Sten zelf ook bijna dagelijks op de baan om zijn eigen spel te verbeteren. Zijn ambitie is om speelsterkte 1 te bereiken.

Wij zien in Sten een gemotiveerde en talentvolle trainer en willen hem graag de kans geven zich bij onze club verder te ontwikkelen. Daarnaast zal hij vanuit SimonTENNIS intensief begeleid worden. Vragen of opmerkingen over de trainer(s), trainingen, of het trainingsaanbod kunnen gemeld worden bij de technische commissie via technische@tcmaliskamp.nl