Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Nieuwe voorzitter van de TC

Zaterdag 02 januari 2021

Wij zijn blij jullie meteen al in het nieuwe jaar te kunnen melden dat Jacqueline van Hooren zich bereid heeft verklaard Jeroen den Houter op te gaan volgen als voorzitter van de Technische Commissie. Zij zal dit samen met haar broer Jeroen in duo-functie gaan doen. Hieronder stellen zij zich - voor zover nodig - nog even nader aan jullie voor. Wij hopen en vertrouwen intussen op een plezierige samenwerking met Jacqueline en Jeroen.

Het bestuur


Jacqueline:
“Voor de meesten zal ik geen vreemd gezicht zijn, maar voor degenen die mij niet kennen wil ik mij hier toch even voorstellen.
Ik ben Jacqueline van Hooren, 44 jaar en woonachtig in Den Bosch. Ik werk als stewardess bij KLM.
Inmiddels ben ik alweer 31 jaar lid bij TC Maliskamp. In die afgelopen 31 jaar ben ik altijd betrokken geweest bij het reilen en zeilen van de club. Allereerst in de jeugdraad, vervolgens in de jeugdcommissie en met een kleine tussenpoze ben ik in de recreatiecommissie terecht gekomen, waar ik nog steeds lid van ben.
Aangezien ik ook actief ben met toernooien en competities (en ik momenteel wat meer vrije tijd omhanden heb vanwege Covid19) leek de taak als voorzitter van de technische commissie me wel een mooie aanvulling.
Mijn broer Jeroen zal deze taak samen met mij gaan vervullen.
Hij zal zich hier ook even voorstellen.“

 

Jeroen:
“Ik ben Jeroen van Hooren, woon in Rosmalen en ben 36 jaar. Ik ben werkzaam als vestigingsmanager bij de KARWEI bouwmarkt in Helmond. Ik heb vroeger in de jeugd jaren actief getennist bij TC Maliskamp. Daarnaast heb ik altijd gevoetbald bij de overburen. Door enkele flinke blessures moest ik hier recent mee stoppen en heb ik begin 2019 gekozen om het tennis weer op te pakken. Uiteraard weer hier bij TCM.  Inmiddels train ik, speel ik competitie & toernooien en probeer ik regelmatig vrij te spelen met een vast groepje op de maandagavond.

Samen zullen wij proberen om de taken van Jeroen den Houter zo goed mogelijk op te volgen. Mochten we iets voor jou kunnen betekenen dan horen wij het graag.”