Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Update openingstoernooi 2.0

Woensdag 01 juli 2020

Om voor zoveel mogelijk leden een leuk toernooi te organiseren heeft de organisatie besloten het toernooi terug te brengen naar één dag. Er wordt alleen op zaterdag 11 juli getennist!
Heb je 's avonds een ander feestje? Dat kan eigenlijk niet.... Maar de organisatie wil daar wel rekening mee houden dat jij maximal om 18:00 uur klaar bent. Vermeld dit bij jouw inschrijving.

Fijn om weer op TC Maliskamp te zijn!

Na een paar maanden wachten mogen we eindelijk weer een toernooi organiseren. We nodigen jullie graag uit om mee te doen met het Openingstoernooi 2.0 op 11 en 12 juli. Wel moeten we er gelijk bij vermelden dat het in deze bijzondere tijd nog een beetje onder voorbehoud is. Maar we zijn weer toe aan volle banen in het weekend, fanatieke leden op de baan en beperkte gezelligheid naast de baan.

Rekening houdend met de voorschriften worden alle wedstrijden vooraf ingepland. Dan weet jij waar je aan toe bent en voorkomen we dat er te veel leden tegelijk op de club zijn. De richtlijnen zijn positief dat ook na de wedstrijd genoeg ruimte is om onder het genot van een hapje en drankje weer eens een praatje te maken met je clubgenoten.

Lees verder