Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Clubtenue

Het CLUBTENUE is terug!

Speciaal voor de leden van TC Maliskamp hebben we samen met HT Sports een super mooie aanbieding! Er is een nieuw clubtenue samengesteld in de kleuren van TC Maliskamp waar we voor een scherp tarief van mogen profiteren.

Clubtenue
Het clubtenue bestaat uit een combinatie van jasje, lange broek, short/rokje en t-shirt/polo. Voor zowel de heren als de dames is zowel een t-shirt als een polo mogelijk. Wij begrijpen dat niet iedereen – ondanks het scherpe tarief – een gehele set wil/kan aanschaffen en daarom is het ook mogelijk om een deel van de set te kiezen. Ook voor de jeugdleden is hetzelfde clubtenue! Voor de jongens een jasje, lange broek, short en t-shirt en voor de meiden lange broek, rokje en polo.

Actie
Wij krijgen 30% korting op de originele prijs van deze kleding en dat is incl. de herkenning van TC Maliskamp op de bovenkleding. Zo heeft een senior lid de gehele set van vier kledingstukken al voor €140,-!! Voor de jongens is de set €115,- en voor de meiden 125,-!

Pas- en clubavond bij HT Sports op 22 februari
Natuurlijk willen wij ook nog faciliteren in het bestellen van deze kleding. Want hoe leuk zou het zijn als jij met jouw competitieteam straks één geheel bent en we elkaar allemaal herkennen aan deze clubkleding?! Naast deze mogelijkheid biedt HT Sports op deze avond ook nog 20% korting op overige tennisartikelen.

Op vrijdag 22 februari van 18.00 – 20.00 uur ben je welkom bij HT Sports om de kleding te passen en te bestellen. Kun je deze avond niet? Geen probleem. De kleding is het gehele jaar door te bestellen via HT Sports en natuurlijk kun je de bestelling doorgeven aan één van jouw tennismaatjes.

Wil je ondanks dit leuke en mooie aanbod geen gebruik maken van het clubtenue maar wel gebruik maken van het aanbod van 20% korting op de overige tenniscollectie ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Wij hopen jullie allen te zien op onze speciale clubavond bij HT Sports!