Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Bardienst

Bardienst

Alle leden van TC Maliskamp van 18 tot 75 jaar, die niet zijn vrijgesteld, zijn verplicht om jaarlijks een bardienst te draaien. Zij die deelnemen aan een KNLTB-competitie moeten in dat jaar twee bardiensten draaien.

De bardiensten kun je digitaal inplannen via de KNLTB ClubApp. In de menubalk onderin het scherm kies je voor [Club]. Daarna klik je in de menubalk bovenin het scherm [Diensten] aan.

Als je niet zelf vóór 1 maart hebt ingepland, wordt dat automatisch gedaan door de bardienstplanner (barplanning@tcmaliskamp.nl).

Mocht je na eerdere inplanning onverhoopt toch je bardienst niet kunnen vervullen dan is het de bedoeling dat je zelf tijdig vervanging regelt. Dit kan door onderling te ruilen of iemand anders te vragen. Een en ander moet tijdig aan de bardienstplanner worden gemeld.
 
Als je zelf of je vervanger niet verschijnt voor een ingeplande bardienst krijg je een boete.

De doordeweekse bardienst wordt nog maar door één persoon uitgevoerd. Om toch veilig te kunnen afsluiten kun je iemand van de aanwezige leden vragen te blijven en mee te helpen afsluiten.

Als je extra diensten wilt draaien kun je je daarvoor aanmelden bij de bardienstplanner.

 
Voor meer gedetailleerde informatie zie Bardienstregeling 2021 en de instructie voor Bardienstvrijwilligers vanaf juli 2020.
Met eventuele verdere vragen kun je terecht bij onze bardienstplanner Mario Derks en/of Hans Wouters.