Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Over de vereniging

Dit is TC Maliskamp.

Onze fijne tennisclub, want dat is zoals de leden TC Maliskamp zelf omschrijven. Het is een club waar het gezellig in clubverband spelen voorop staat. Een gezonde balans tussen prestatie en recreatie is het doel!
 
Dat gezellig in clubverband spelen moet plaatsvinden in een ambiance van een goed verzorgd park, met in het bijzonder goed onderhouden banen en een sfeervol en uitnodigend paviljoen. Een ruim terras, met aan alle zijdes zicht op de acht kunstgrasbanen, waar het goed vertoeven is onder het genot van een hapje en een drankje. Waar je leden ontmoet om een praatje te maken of samen mee de baan op gaat.
 
TC Maliskamp bestaat op dit moment uit rond de 500 actieve leden. Van de kleinste jeugd tot een mooie grote groep senioren die nog altijd met veel plezier wekelijks op het park te vinden zijn.
De aandacht voor werving en behoud van (jeugd)leden is groot en het aantal leden stijgt momenteel dan ook gestaag.
 
Aan de top van TC Maliskamp staat het bestuur, dat ondersteund wordt door diverse commissies. Dit samen zorgt ervoor dat TC Maliskamp jaarlijks meerdere activiteiten en toernooien organiseert, voor jong en oud, voor leden en niet-leden en voor beginners en gevorderden.
En uiteraard staan er wekelijks vele groepen op de baan om training te volgen bij de tennistrainer van Simon Tennisschool.
 
Wij zijn trots op TC Maliskamp!
 
Het bestuur