Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Over de vereniging

Tennissen doe je niet alleen !

Gezonde balans.
Bij TC Maliskamp kun je gezellig in clubverband tennissen maar er is ook volop ruimte voor deelname aan competities en toernooien. Gestreefd wordt naar een gezonde balans tussen recreatie en prestatie. Wij vinden een veilig sportklimaat van belang en vragen van onze leden dat zij sportief en respectvol omgaan met elkaar en met hun tegenstanders. Doordat velen als vrijwilliger af en toe of meer structureel een steentje bijdragen, kan de contributie op een aanvaardbaar niveau gehandhaafd blijven.
 
Prachtige ligging.
Ons tennispark is prachtig gelegen in de bossen van Maliskamp en maakt deel uit van een groot sportcomplex met voldoende parkeerplaatsen. Acht goed onderhouden kunstgrasbanen zijn omgeven met uitnodigende terrassen. Daar en in het paviljoen treffen de leden elkaar voor of na het tennissen voor een praatje, een hapje of een drankje. Vanaf de terrassen heb je mooi zicht op de banen. Sinds kort beschikt het tennispark over goede ledverlichting, zodat ook ´s avonds prima kan worden getennist.

Legio mogelijkheden.
De vereniging telt rond de 450 actieve leden. De dalende trend van de laatste jaren in het ledenaantal (zoals ook bij vele andere tennisclubs) lijkt wat tot staan gebracht. De verschillende doelgroepen binnen de vereniging worden zo goed mogelijk bediend. Extra aandacht bestaat voor de werving en het behoud van (jeugd)leden.
Doordeweeks wordt overdag veelal door de dames en heren senioren met veel plezier getennist en ´s avonds en in de weekends door de (oudere) jeugd en andere leden. Daarnaast staan wekelijks overdag en ´s avonds (jeugd)groepen op de baan om les en training te volgen bij de tennistrainer van Simon Tennisschool. Met acht banen is er altijd genoeg plaats voor recreatietennissers. De dinsdagavond is al jaren een vaste toss-/ pasjesavond voor alle leden. Die avond is ook bij uitstek geschikt voor nieuwkomers. De tossers hebben voorrang, maar meestal is er ook dan ruimte voor anderen om te spelen.  

Samen sterk.
Het bestuur wordt ondersteund door veel commissies, maar ook door leden die individueel hand- en spandiensten verrichten. Iets doen voor de club wordt normaal gevonden. Samen moeten we het immers doen ! Zo houden we de club gezond en aantrekkelijk en kunnen vele een- en meerdaagse evenementen blijven worden georganiseerd voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Nieuwe ideeën of initiatieven van de leden zijn altijd welkom.

Kortom: TC Maliskamp heeft veel te bieden, voor elk wat wils. Je kunt er bovenal fijn en lekker tennissen. Wij zijn er dan ook trots op deze vereniging te mogen leiden !

Het bestuur