Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Snerttoernooi

10 december 2019 snerttoernooi! Inschrijving open. Sluiting 30 november

Meer informatie

Lid worden van TC Maliskamp?

Overweeg je lid te worden van TCMaliskamp? Dat doe je zo!

Lid worden?

Het CLUBTENUE is terug!

Meer informatie

Voorjaarscompetitie 2020

Inschrijving is open t/m 10 januari 2020

Meer informatie

Interne wintercompetitie 2019-2020

Vanaf 1 november 2019 tot en met 20 maart 2020 vindt de jaarlijkse Interne Winter Competitie weer plaats.

Meer informatie

De gezelligste tennisavond voor alle leden!

Elke dinsdagavond pasjesavond vanaf 19.30u
Nieuws
 • Van het bestuur
  Van het bestuur

  Bezinning
  Dit is alweer de laatste Nieuwsbrief van 2019. Sinterklaas is in het land en kerst is weer aanstaande - volgens Intratuin trouwens al heel lang ! Hoe dan ook, onze decoratiecommissie doet haar best om het clubhuis alvast tot een sfeervol verblijf om te toveren. Daarbij geholpen en ondersteund door de gloednieuwe verlichting die recent is aangebracht. Komt dat zien ! Velen kiezen er gelukkig voor om ook in de winter - weer of geen weer en al dan niet in competitieverband - lekker door te blijven tennissen. Anderen nemen misschien tijdelijk hun toevlucht tot een andere (binnen)sport en keren met een topconditie in het voorjaar terug op de baan. Een enkeling last een zogenaamde winterstop in en wacht weer op het eerste lentezonnetje. Het mag allemaal. Wisten jullie trouwens dat tennis volgens recent onderzoek de gezondste sport is, maar dat terzijde. December is van oudsher ook hét moment om de balans op te maken, zowel op het persoonlijke vlak als wat het clubgebeuren aangaat. Wat ging goed, wat kan er beter en wat vormde een leermoment ? Wat zijn de tennisambities voor 2020 ? Maar hopelijk ook: wil ik een bijdrage gaan leveren aan het “welzijn” van de club en hoe kan dat verder vorm krijgen of worden gegeven ? Wij volgen het met interesse.

   

  Lees meer
 • HT SPORTS 1 decemberactie
  HT SPORTS 1 decemberactie

  Zo hé, hoe bijzonder is dat! Onze eigen VIP middag met maar liefst 25% korting op de gehele collectie! Én ook nog eens vóór 5 december.... Zet het in de agenda!

  Lees meer
 • Van het bestuur
  Van het bestuur

  Kleurrijk Maliskamp
  De bladeren gaan vallen, de klok staat op wintertijd en de Brexit is (weer) uitgesteld. “Bankhanging” is bij TCM echter niet aan de orde. Er zijn volop activiteiten op de club, ook deze maand weer. Naast diverse competities (in- en externe wintercompetitie, Regtuitcompetitie) is er veel ruimte voor recreatietennis, maar ook voor tennislessen/training. Mogelijkheden te over dus om je niveau op te krikken, je techniek aan te scherpen en wat al niet. Motiveer en stimuleer elkaar om te gaan tennissen en te blijven tennissen. En vergeet ondertussen ook niet te genieten van de kleurrijke bossen rond TCM. Wat is het toch een voorrecht om hier een balletje te mogen slaan - zo hoorde ik vorige week nog iemand zeggen in het clubhuis - en zo is het ! Bedenk ook dat dit mede mogelijk wordt gemaakt door de leden van de Parkcommissie (die de banen onder meer bladvrij houden) en de snoeiploeg die zich afgelopen weekend weer danig heeft geroerd.

  Lees meer
 • Iedere stem is geld waard!
  Iedere stem is geld waard!

  Voor alle leden met een Rabobank rekening: TC Maliskamp doet dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard!

  Lees meer