Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Interne wintercompetitie 21/22

Vanaf 5 november 2021 tot en met 25 maart 2022 (huidige planning) willen wij de jaarlijkse Interne Winter Competitie weer organiseren, rekening houdend met de dan geldende coronaregels. Deze vrijdagavondcompetitie is vooral een gezellige competitie, bedoeld voor alle seniorleden van TC Maliskamp. Nieuwe leden zijn zeker ook heel welkom. Het is een mooie gelegenheid om andere clubleden te leren kennen. En na de wedstrijden is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Inschrijving:

  • Er wordt gespeeld met teams met minimaal 4 personen (minimaal 2 dames en minimaal 2 heren). Ieder team heeft een captain, die als aanspreekpunt fungeert voor de organisatie en die de indeling van de spelers bij de wedstrijden regelt.
  • De captain schrijft het team in. Heb je geen team, maar wil je wel graag meedoen? Schrijf je gerust individueel in. Wij gaan dan op zoek naar een passend team voor jou.
  • Inschrijfgeld is € 15,00 pp voor de hele competitie met een maximum van € 90,00 per team, ongeacht het aantal personen.
  • Inschrijven voor 23 oktober 2021 via email aan recreatie@tcmaliskamp.nl onder vermelding van naam, m/v, speelsterkte van iedere deelnemer; de captain ook met eigen email-adres en (mobiel) telefoonnummer.

Wat wordt er gespeeld:

  • De verwachting is, dat ieder team gemiddeld eens per twee weken moet spelen.
  • Op een speelavond spelen twee teams tegen elkaar. Er worden 4 wedstrijden gespeeld van 45 minuten; twee gemengd dubbels, een herendubbel en een damesdubbel. De volgorde van de wedstrijden wordt in onderling overleg met de tegenstander bepaald.

We willen minimaal 8 teams, maar streven naar tenminste 16 teams om een mooie competitie te kunnen organiseren. Schrijf dus massaal in!! Heb je vragen, dan kun je die sturen naar recreatie@tcmaliskamp.nl.