Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

KNLTB voorjaarscompetitie 2021

Beste leden,
 
De verlenging van de lockdown en de onzekerheid daardoor over de situatie in mei heeft ervoor gezorgd dat de KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22).
Een volledige competitie is dan niet meer mogelijk, maar een competitie met minder speeldagen (3, 4 of 5) kan dan nog wel worden georganiseerd.
 
De verkorte competitie in juni biedt de mogelijkheid om nieuwe teams aan te melden. Mocht je hiervoor interesse hebben, Mocht je hiervoor interesse hebben, schrijf dan in via het onderstaande formulier.
Graag een team aanmelden van minimaal 4 spelers uiterlijk zaterdag 10 april.
 
Mocht je al hebben ingeschreven en kan/wil jouw team niet deelnemen aan deze competitie in juni, dan is er de mogelijkheid om je team terug te trekken. Dit horen we dan ook graag uiterlijk zaterdag 10 april.
 
Begin mei zal de KNLTB met een update komen over het wel of niet doorgaan van de competitie in week 22. Mocht het niet doorgaan, zullen ze proberen het te verzetten naar het najaar. Mocht dit het geval zijn, dan worden jullie hierover z.s.m. geïnformeerd!
 
Met sportieve groeten,
Jacqueline van Hooren
Jeroen van Hooren
Technische Commissie T.C. Maliskamp