Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Clubkampioenschappen 2020

Wat een fijn nieuws heeft het kabinet afgegeven; met uitzondering van de 1,5 meter afstand zijn alle overige beperkingen achterwegen gelaten en kunnen we weer volop gaan organiseren!
Niks is mooier dan dit weer volledig op te pakken met de jaarlijkse clubkampioenschappen en deze gelukkig niet een jaar over te hoeven slaan!

Van maandag 31 augustus t/m zondag 6 september staan de clubkampioenschappen weer op de planning! Na een succesvolle editie afgelopen jaar met meer dan 100 deelnemers willen we dat uiteraard dit jaar weer graag behalen!

De organisatie doet er alles aan om dit op een veilige en gezonde manier te kunnen doen, met toch zoveel mogelijk deelnemers! Dus wees gerust, iedereen kan zich inschrijven. Denk aan meer verspreidingen van de starttijden, inschrijftafel buiten i.p.v. binnen, etc. etc.

Wij gaan proberen wederom op de vrijdagavond een leuke activiteit te organiseren maar dit is weersafhankelijk dus zullen we later nog op terug komen!

Inschrijven
Inschrijven kan t/m 23 augustus via toernooi.nl of via tcmaliskamp@gmail.com. Mocht je vragen hebben, eventueel over de corona maatregelen, dan horen we het ook graag per mail.


Heel graag tot ziens bij de clubkampioenschappen!

De Clubkampioenschappen Commissie