Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Clubkampioenschappen 2021

Clubkampioenschappen 2021

Ook dit jaar kunnen we weer! Met uitzondering van de 1,5 meter afstand zijn alle overige beperkingen achterwegen gelaten en kunnen we weer volop gaan organiseren!
Niks is mooier dan dit weer volledig op te pakken met de jaarlijkse clubkampioenschappen en deze gelukkig ook dit jaar niet over te hoeven slaan!

Van zondag 5 september t/m zondag 12 september staan de clubkampioenschappen weer op de planning! Na een succesvolle, 1,5m / corona editie afgelopen jaar met meer dan 100 deelnemers willen we dat uiteraard dit jaar weer graag behalen!

De organisatie doet er alles aan om dit wederom op een veilige manier te kunnen doen, met toch zoveel mogelijk deelnemers! Dus wees gerust, iedereen kan zich inschrijven.

Op vrijdagavond 10 september organiseren we een gezellige country avond met activiteiten, drankjes, hapjes en muziek. Houd deze avond vrij in jouw agenda!

Inschrijven
Inschrijven kan t/m 29 augustus via toernooi.nl of via tcmaliskamp@gmail.com. Mocht je vragen hebben dan horen we het ook graag per mail.

Heel graag tot ziens bij de clubkampioenschappen!

De Clubkampioenschappen Commissie