Welkom op de website van TC Maliskamp! Lid worden?

Clubkampioenschappen

Dé clubkampioenen van 2018 zijn bekend!
Het is velen niet ontgaan dat van 3 tot 9 september het gezellig en druk is geweest op de tennisclub rondom de strijd van de felbegeerde titel ‘Clubkampioen’.

De opzet was dit jaar grootser dan vorige edities en dit was ook te merken op en naast de baan. Er deden meer deelnemers mee en er werden meer wedstrijden gespeeld. Dit gebeurde in tegenstelling tot andere jaren niet op basis van inschrijving maar op klasse. Juist deze opzet zorgde voor goed gevulde poules en spannende finales. Extra mooi om te zien was dat er dit jaar vele nieuwe gezichten meededen.

De winnaars zijn te herkennen aan de prachtig blauwe handdoek met hier op geborduurd ‘Clubkampioen 2018’. Met dank aan de sponsor Hoffspoor Notarissen.

Naast de wedstrijden was er het succesvolle 21 spel. Op vrijdagavond waren alle 1000 loten al verkocht! Een enorm succes, mede mogelijk gemaakt door sponsoring vanuit de lokale ondernemers. Op vrijdag begon het finale weekend met 8 gevulde banen en aansluitend een foute bingo avond. Ook hier gingen velen met mooie of praktische prijzen naar huis.

Deze week was niet mogelijk geweest zonder alle betrokken vrijwilligers. Niet alleen de organisatie, maar ook de culinaire commissie, willen we graag extra bedanken voor hun inzet. Mocht je volgend jaar willen meedoen met de organisatie, neem dan even contact op met tcmaliskamp@gmail.com. De organisatie is op zoek naar helpende handjes!

Wij hopen volgend jaar hier een vervolg aan te geven door nog meer leden in die week te verwelkomen en zo een nog gezelligere toernooiweek te beleven. Voor diegene die nog wil nagenieten, de foto’s staan in het fotoalbum
.
Benieuwd naar de uitslagen? Deze zijn te vinden op www.toernooi.nl.

De organisatie heeft genoten, hopelijk de deelnemers ook!