Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Geslaagd voorjaarstoernooi

Woensdag 13 maart 2024

Op zondag 10 maart vond het jaarlijkse voorjaarstoernooi plaats. Met 48 aanmeldingen voor padel en 24 voor tennis was het een drukbezet toernooi! De reservelijst voor padel was niet voor niets: alle 12 reserves zijn uiteindelijk (zelfs bij tennis) nog ingezet, waarvoor dank!

De weergoden waren ons goed gezind, de hele dag bleef het droog en was de temperatuur perfect voor een paar mooie potjes tennis en padel.

Team Culinair had er een hele klus aan om 72 deelnemers en de (bar-)vrijwilligers van een lunch te voorzien.

De minestronesoep was vers gemaakt door Marcel en werd in 4 grote pannen naar de club gebracht. De enorme groei aan leden bracht ook een logistiek probleem met zich mee, maar Ineke zorgde ervoor dat er voldoende soepkommen en melkbekers waren. Hiervoor werden maar liefst 7 kringloopwinkels afgestruind. In 2 shifts konden de deelnemers van de heerlijke lunch genieten, waarna zij weer met nieuwe energie de baan op konden.

Na de middagpotjes tennis en padel en de drankjes die op de tafels verschenen was de gezelligheid van de banen naar het terras verschoven. Ook nu werden er door Team Culinair lekkere hapjes geserveerd. Nadat de rondes waren afgelopen, kwam er een prachtige eindspeech van Jan en werden de voorjaarsprijsjes uitgereikt aan de winnaars van de poules en zijn de ballen verloot. We kunnen terugkijken op een leuk voorjaarstoernooi met mooie potjes tennis en padel en gezelligheid tussen de leden.

Marcel & Ineke (en Laurie, Marijke en de bardienst) heel erg bedankt voor het verzorgen van de lunch en het voorzien van koffie, thee en andere drankjes aan de vele deelnemers!

Klik hier voor de foto’s.

De organisatie
Daphne, Chantal, Ralf, Chris, Jan en Jacqueline