Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Nieuwsbrief april 2024

Vrijdag 12 april 2024

Clasien van Meurs en Mario Derks lid van verdienste
Tijdens de ALV van 18 maart jl. zijn Clasien van Meurs (jarenlang onvermoeibare inzet voor de Culinaire Commissie) en Mario Derks (al heel lang de drijvende kracht van de barplanning) benoemd tot lid van verdienste van onze club.

Na prijzend te zijn toegesproken door de voorzitter werd het voorstel van het bestuur om beide steunpilaren tot lid van verdienste te benoemen door de ALV met applaus bekrachtigd. De waardering kreeg nog extra accent door de uitreiking van de gebruikelijke oorkonde, met cadeaubon en bloemetje.


Bardienst ondersteund door superhandige filmpjes!
Dankzij de geweldige inzet van Wouter van Huet, met hulp van Sanne Scheepers, zijn er ondersteunende filmpjes voor de bardienst gemaakt. De filmpjes gaan over de verschillende vitale onderdelen van de bardienst: het openen en binnenkomen van het pand, de kassa hanteren,de muziek aan en uitzetten, een bierfust verwisselen, airfryer gebruiken, etc. Het filmpje wordt ondersteund door bondig geschreven tekst in beeld. Als je wordt uitgenodigd/herinnerd aan je bardienst ontvang je daarbij ook in je mailbox de filmpjes zodat je je thuis enigszins kan voorbereiden. Kort en duidelijk! Ook bij de kassa hangt een tablet waarop je de filmpjes kunt bekijken. Op korte termijn komen er ook QR-codes op de diverse items zodat je de filmpjes via je telefoon ter plekke kunt raadplegen.

Lees verder