Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

April 2024

Nieuwsbrief april 2024
Nieuwsbrief april 2024

Clasien van Meurs en Mario Derks lid van verdienste
Tijdens de ALV van 18 maart jl. zijn Clasien van Meurs (jarenlang onvermoeibare inzet voor de Culinaire Commissie) en Mario Derks (al heel lang de drijvende kracht van de barplanning) benoemd tot lid van verdienste van onze club.

Lees meer

Maart 2024

Inschrijving open toernooi geopend!
Inschrijving open toernooi geopend!

Zet 22 juni t/m 30 juni maar alvast in je agenda, dan start namelijk bij TPC Maliskamp het gezelligste open tennis en padel toernooi van de zomer! Uiteraard zien we graag vele inschrijvingen van onze eigen leden tegemoet.

Lees meer
Geslaagd voorjaarstoernooi
Geslaagd voorjaarstoernooi

Op zondag 10 maart vond het jaarlijkse voorjaarstoernooi plaats. Met 48 aanmeldingen voor padel en 24 voor tennis was het een drukbezet toernooi! De reservelijst voor padel was niet voor niets:

Lees meer

Februari 2024

Nieuwsbrief februari 2024
Nieuwsbrief februari 2024

Laddercompetitie Tennis en Padel:

Voor het eerst organiseert de Recreatie Commissie (tennis & padel) een laddercompetitie. Nadat de startindeling door de organisatie is gemaakt, daag je een koppel uit dat een rij boven je staat.

Lees meer

December 2023

Wachtlijst
Wachtlijst

Het bestuur heeft besloten de grens van het aantal actieve/reguliere seniorleden te verhogen tot 780 (*). De reden daarvan is het beschikbaar komen van de 6e padelbaan en de opzegging van een aantal leden per 1 januari 2024.

Lees meer